زرشک قرمز – زرشک آبرام

زرشک قرمز – زرشک آبرام

میوه زرشک قرمز – زرشک آبرام

میوه خوراکی زرشک  (Barberry) بیضی‌ شکل است رنگ آن قرمز و بسیار آبدار است. مزه این میوه وقتی کاملاً رسیده باشد ترش و شیرین است، ولی اگر زود چیده شود بسیار ترش می‌باشد.  از نام‌های دیگر زرشک  خشک زراعی ایران می‌توان به

  • زرشک پلویی
  • زرشک قرمز (Red Barberry)
  • زرشک بی‌دانه (seedless barberry)
  • زرشک معمولی

اشاره کرد. زرشک را می‌توان هم به‌صورت میوه تازه آن استفاده کرد و هم به‌صورت خشک‌شده.  هرچند که خشک‌شده این محصول که به‌عنوان چاشنی غذاها استفاده می‌شود بسیار شناخته‌شده‌تر است. برای قیمت زرشک تازه و قیمت زرشک قرمز با ما تماس بگیرید.

فروش عمده زرشک

زرشک در خراسان جنوبی تولید می شود و تقریبا می شود گفت تنها مرکز تولید زرشک در ایران و جهان می باشد. در این  استان راستاهای بسیاری هستند که تنها پیشه آنها کشاورزی و تجارت و کارگاه داری زرشک است. از روستاهای تولیدکننده زرشک  در خراسان جنوبی می‌توان به لیست زیر اشاره کرد:

  •  خشک
  • جینان
  • برکوک
  • گازار
  • واشان
  • درمیان
  • مزداب
  • عباس‌آباد دشت
  • مهمویی
  • جلگه
  • هندوالان
  • کرشک

میوه زرشک قرمز – زرشک آبرام

از بین روستاهای بالا میتوان به جرات گفت که روستاهای متطقه دشت سده، زرشک با کیفیت تری تولید می کنند. کیفیت از لحاظ :

  • درشتی دانه های زرسک
  • رنگ مطلوب زرشک
  • سایز یکدست دانه ها
  • سالم بودن زرشک

از این روستاها می توان به لیست زیر اشاره کرد.

  • عباس‌آباد دشت
  • مهمویی
  • جلگه
  • گازار
  • کرشک
  • جینان
  • سده

بیشتر بخوانید: قیمت مربای زرشک

غذاهایی که با زرشک قرمز پخت می شود

در بالا اشاره شد که زرشک  درسبد خانوار ایرانی قرار دارد. مصرف زرشک به ازای هر خانوار ایرانی کمتر از یک کیلوگرم در سال است.

زرشک در برخی از غذاهای ایرانی نقش مهمی دارد.  یکی از مهم‌ترین غذاهایی که بدون زرشک هویت خود را از دست می‌دهد زرشک‌پلو با مرغ است. هرچند در غذاهای دیگر ایرانی مانند

  • ته‌چین
  • دلمه
  • انواع سوپ
  • سالاد
  • نیمرو
  • کوکو

نیز زرشک استفاده می‌شود به طور کلی شیوه‌های مختلف استفاده از زرشک ناشناس است حتی در بین ایرانیان.

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما