مقالات

پرفروش ترین انواع زرشک

خرید زرشک پفکی اعلا | قیمت عمده آن در بازارتهران

خرید زرشک پفکی اعلا | قیمت عمده آن در بازارتهران

دانش بومی در حیطه کشاورزی محصولاتی مانند زرشک و زعفران اگر با دانش نوین دانشگاهی بیامیزد مخزنی گرانبها در رشد و تعالی روش‌های پرورش این محصولات ایجاد می‌کند و این رویداد مهم زمانی متحقق می‌شود که سد میان پژوهشگران و دانشگاهیان با کشاورزان و محلی‌ها برداشته شود و تعامل سازنده‌ای میان این دو قشر صورت گیرد. مطمئناً طراحی برنامه‌هایی که در اجرای آنها این دو گروه بر مبنای تجربه و دانش به سنتزی فراتر از الگوهای پیشین برسند برای ترغیب بخش کشاورزی و اشتغال‌زایی و صادرات حیاتی است و بنا به موقعیت امروزی کشاورزی و شرایط کنونی پرورش زرشک و زعفران در خراسان جنوبی بهترین گزینه‌ها و روش‌های مفید را در هر مرحله از کاشت و داشت و برداشت و خشک کردن زرشک مشخص می‌سازد. ترویج این آزمایشات و تعامل‌ها در بخش کشاورزی کمک می‌کند تا نمودارهای موثری برای ارزیابی رابطه میان میزان سود با هر کدام از روش‌ها یا ترکیب آنها ترسیم شود. چنین پروژه‌هایی که کشاورزان روزآمد و مشتاق یادگیری و تجربه اندوزی را بیش از پیش تشویق می‌کند تا تنها بر تجربیات بومی تکیه نکنند و همیشه آمادگی داشته باشند که از تکنولوژی و داده‌های علمی جدید در جهت بهبود همه مراحل کاشت و داشت و برداشت و رطوبت زدایی زرشک استفاده کنند. در چنین طرح‌هایی شاخص‌های زیادی در تولید زرشک و زعفران مد نظر قرار می‌گیرند و نقاط قوت و ضعف روشهای مختلف بررسی می‌شود و برای بهینه‌سازی وضع زندگی و رویکرد کشاورزان و مردمی که در بخش‌های مختلف مرتبط به فراوری و خشک کردن و بسته بندی زرشک و زعفران فعال هستند برنامه ریزی صحیح انجام می‌شود. در زراعت زرشک و زعفران در خراسان جنوبی شاخص‌ها و متغیرهای زیادی می‌توانند در الگوی تعامل تجربه و دانش بررسی شوند که تمام مراحل کاشت و داشت و برداشت و غیر از آن را در بر می‌گیرند. از جمله این شاخص‌ها شیوه کرت بندی زمین و آماده‌سازی زمین و آشنایی با انواع کودها و بهره‌وری آنها و انتخاب و تهیه نهال و شیوه های ضدعفونی و بررسی نحوه کاشت و تعیین مناسب ترین زمان کاشت می‌باشد. در حیطه داشت این محصولات نیز شاخص‌هایی چون زمان و نحوه آبیاری محصولات و تقویت خاک و دیدن علف‌های هرز و هرس و تنک  کردن محصول و جلوگیری از حمله آفت‌ها و ابتلا به انواع امراض گیاهی مدنظر قرار می‌گیرند در مرحله برداشت نیز شناخت مزایا و معایب روش‌های مختلف چیدن محصولات زرشک و زعفران و انواع روشهای جمع‌آوری آن ارزیابی می گردد. علاوه بر مراحل کاشت و داشت و برداشت محصولات زرشک و زعفران موارد استفاده دارویی تمام اجزای این گیاهان بررسی می‌شود که شامل برگ و چوب و تنه و ریشه می‌باشد و همچنین نگه‌داری و انبار زرشک و زعفران و فراورده‌های آن بررسی می‌شود. علاوه بر تمام این‌ها شاخص‌ها و متغیرهای گیاهشناسی نیز وجود دارند که  گونه گیاه و اسامی بومی و رنگ و شکل و تعداد دفعات گلدهی و باردهی محصول و تغییرات رنگ و شکل آن و غیره را شامل می‌شود.تجربه و دانش بومی که در طی سده‌ها مورد آزمون قرار گرفته و از فرهنگ بومی و محیط زندگی نشات گرفته و در آداب و رسوم و روابط و رو‌شهای زندگی جامعه روستایی جا افتاده، دانشی پویا است که در طول زمان تغییر می‌کند و مرتب به غنای آن افزوده می‌شود. دانش بومی نسل به نسل انتقال پیدا می‌کند و با گذشت قرن‌ها گسترش پیدا کرده، پربار تر می‌شود. تجربه و دانش بومی دانش زارعین و تولید کنندگان محصولات کشاورزی و خریداران و فروشندگان این محصولات است. این دانش بیشتر به صورت شفاهی گسترش پیدا کرده و کمتر به صورت مکتوب در دسترس همگان می‌باشد. البته همان طور که انتظار می‌رود این دانش به زمان و مکان مشخصی محدود است و دیدگاهی تخصصی به مسائل محیط زیست دارد. زرشک یک محصول کشاورزی مربوط به باغات کشور است که نسبت به محصولات کشاورزی دیگری که در سطح وسیعی از زمین‌های سرزمین ما پرورش پیدا می‌کنند در حجم کمی تولید می‌شود و فقط در خراسان جنوبی است که خوب به بار می‌نشیند. با وجود یگانگی و خواص عالی این محصول تحقیقات زیاد و بنیادینی در زمینه زرشک انجام نگرفته و موسسه و نهادی عهده‌دار پژوهش‌های وسیع و جدی در این مورد نشده است. با اینکه زرشک تنها در خراسان جنوبی به میزان انبوه پرورش داده می‌شود اما می‌تواند بنیان‌های اقتصادی محکمی در همان منطقه ایجاد کند. همانطور که اکنون نیز جمعیت زیادی در این استان به کشت و پرورش زرشک مشغول هستند. پرورزش زرشک به دلیل عدم نیاز به امکانات فنی و تکنولوژیک و شرایط آب و هوایی مساعد برای زارعینی که از قشر کم درآمد و دارای منابع محدودی هستند محصول بسیار مناسبی برای کشاورزی می‌باشد. در زمان قاجار در سفرنامه ها و روزنامه‌ها اسم میوه زرشک و همینطور عناب بارها به کار رفته و به عنوان محصولی برای ارمغان و یادبود و معامله عنوان شده است. نخستین بار حدود دویست سال پیش فردی به اسم جعفر از روستای افین زیرکوه پاجوش‌های این گیاه را در شهرستان زیرکوه کاشته است. در مناطق مختلف خراسان جنوبی این میوه به نام زرشک شناخته می‌شود ولی در بعضی نواحی به نام‌های زارچ و زیر بار نیز معروف است.

قیمت زرشک - ۲۹ مهر ماه ۹۸

خرید زرشک پفکی اعلا | قیمت عمده آن در بازارتهران

زرشک قرمز  به صورت باغی تنها در استان خراسان جنوبی در شهر های بیرجند و قاین  کشت می شود و نقش پررنگی در اقتصاد این منطقه از کشورمان بازی می کند. میوه زرشک به دو صوت خشک شده و تازه قابل استفاده است. میوه زرشک تازه نقشی اساسی در تولید فراورده ها دارد، فراورده هایی همچون مربای زرشک و کنسانتره زرشک. زرشک به دو صورت خشک می شود.

  • زرشک خشک پفکی
  • زرشک خشک دانه اناری

قیمت زرشک در ۱۰ مهر ۹۸

تفاوت زِرشک پفکی با زرشک دانه اناری در شیوه خشک کردن زرشک تازه است.زرشک پفکی از زرشک دانه اناری با کیفیت تر و تر و تمیز تر می باشد و قیمت زرشک پفکی نیز بالاتر از قیمت زرشک دانه اناری است. برای خرید زرشک پفکی اعلا باید دقت فراوانی به خرج داد. چراکه افراد غیر متخصص به راحتی ممکن است دچآر اشتباه شوند. یکی از مراکز خرید عمده زرشک در تهران بازار خشکبار واقع در چهارراه مولوی است. قیمت زرشک در این راسته نسبت به سایر نقاط تهران ارزان تر است. در این راسته می توان زرشک فله نیز برای مصرف خانگی خریداری نمود.

قيمت زرشك صادراتي

خرید عمده زرشک پفکی  در بازار تهران و مشهد، قیمت انواع زرشک دانه اناری و پفکی در شیراز و اصفهان، صادرات زرشک اعلا به کردستان عراق، آلمان، گرجستان و افغانستان، فروشگاه اینترنتی خرید زرشک ، فروش انلاین انواع زرشک.

بیشتر بخوانید: خرید زرشک پفکی اعلا

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

مرکز فروش عمده انواع زرشک

فیسبوک X پینترست لینکدین واتساپ واتساپ تلگرام